Zaščita kamp-prikolic in počitniških objektov

1a

Zaščita objektov in svojine na gradbiščih

2

Prenos signala iz alarmnih sistemov brez GSM modula prek GSM omrežja

4

Zaščita in kontrola prodajnih avtomatov

6

Zaščita in kotrola automatkeg sistema za najem koles

18

ELDES je izkušeno podjetje elektronskega inženiringa, ki je specializirano za alarmne in varnostne izdelke, M2M nadzor in rešitve za njihovo daljinsko upravljanje. Ustanovljeno v Litvi leta 2005 z močnim poudarkom na področju raziskav in razvoja (R&D), podjetje prinaša prednosti nizko-cenovne proizvodnje in inovativno, tehnološko prijazno poslovno okolje.

ELDES rešitve so zasnovane za zagotavljanje vsakodnevne svobode in udobja. Podjetje nudi varnostne sisteme, ki jih lahko nadzorujete z različnimi tipi vmesnikov, vse od mobilnih naprav do tipkovnic ter obsekov za ključe. GSM tehnologija omogoča prejemanje varnostnih opozoril prek SMS-sporočil in klicev, kakor tudi nadzor opreme na daljavo.

ELDES R&D ZAGOTAVLJA:

  • Eldes prilagoditev izdelka po naročilu v obdobju 10 dni
  • Nov GSM izdelek v obdobju 60 dni

ELDES zaposluje izkušene, inovativne inženirje elektrotehnike s kakovostno izobrazbo in tehničnimi izkušnjami ter znanjem (know-how) o nestandardnih mikroprocesih, analogno-elektronskem dizajnu in avtomatizirani opremi. Z zavzeto ekipo strokovnjakov, ELDES sodeluje z večjimi in manjšimi razvijajočimi se distributerji in maloprodajnimi podjetji, ki razvijajo in izboljšujejo naše poglobljene rešitve naslovljene na njihove stranke ter njihove posebne potrebe.

Naša glavna ambicija je ustvarjati izdelke, ki bodo zadovoljile svojevrstne potrebe strank. S pomočjo vaših povratnih informacij lahko razvijemo izdelke in rešitve, ki jih iščete, vse od splošne izboljšave izdelkov do posebne uporabe.

KLJUČNI PODATKI

PODJETJE

Ustanovljeno leta 2005, Litva

POMEMBNA OPOMBA

Vsa podjetja so ustanovljena v Evropi.

TRŽNA PODROČJA

  • Potrošništvo
  • Industrija
  • Avtomatizacija
  • Varnost
  • Daljinsko upravljanje in nadziranje

NAGRADE

  • “Zasluge za poslovanje” za pomembne državne dosežke in poslovanje v kategoriji “Mladi in podjetni”. Nagrada je bila podeljena s strani ministrstva za ekonomijo Republike Litve leta 2011.
  • “Jadro Evrope” za najboljši evropski project v kategoriji ”Znanost in inovacija”. Nagrado je podelilo ministrstvo za finance Republika Litve leta 2010.
  • “Litovski izdelek” (ELDES EPIR) za najboljšo hišno opremo v kategoriji “Alarm in varnost”, nagrado pa je podelil nacionalni odbor ”Svet doma 2010” v Litvi 2010.

PRODOR NA TRGU

50 držav po vsem svetu, trg se vztrajno širi